HONDENPENSION DE WEITEMAN

Click here to edit subtitle

Huisregels:


Enten:


Als u uw hond komt brengen, neemt u ten alle tijden het paspoort mee, met daarin, de nog geldige, coctail enting. Een coctail enting is tegenwoordig drie jaar geldig.


Wat betreft de besmettelijke hondenhoest (kennelhoest) neusenting hebben we een nieuw beleid. U bent niet meer verplicht uw hond tegen besmettelijke hondenhoest (kennelhoest) te laten enten. Als u wel laat enten dan graag zes weken vóór dat de hond naar pension gaat, als het om de neusenting  gaat. De besmettelijke hondenhoest (kennelhoest) prik twee weken van tevoren. Let wel, een enting tegen besmettelijke hondenhoest (kennelhoest) is geen garantie, dat een hond het niet krijgt. Mocht er onverhoopt een hond binnen komen die het onder de leden heeft en hier begint te niezen/kuchen, dan is het zó verspreid. 


Verder accepteren wij uiteraard een geldige titerbepaling, mits afgetekend in het paspoort van de hond.


Verder:


Als je de hond komt brengen hoeven (mogen) er geen manden, kussens etc. mee, dat hebben wij allemaal op pension.


Mocht u eigen voer mee willen nemen, dan graag in een af te sluiten emmer/ton, dus niet in plastic tasjes etc. Dan even duidelijk de naam van de hond op de emmer vermelden en een maatbekertje er in waarop aangegeven staat hoeveel de hond per voerbeurt krijgt.


Wij behouden ons ten alle tijden het recht voor om, wanneer wij dat nodig achten, medische hulp in te roepen op kosten van de eigenaar. Wij hebben een vaste dierenarts voor pension.


Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, ziekte of overlijden van uw hond tijdens zijn/haar verblijf in ons pension.


We behouden ons het recht voor, honden die gevaarlijk agressief gedrag vertonen en de veiligheid op ons bedrijf op het spel zetten, per direkt op te laten halen.

Voor door uw hond aangebrachte schade aan een andere hond geld de wettelijke aansprakelijkheid. 


Een bezoekje aan de hond door bv. een gezinslid is tijdens het verblijf van de hond NIET toegestaan.

Dit is in de eerste plaats nogal sneu voor de hond in kwestie, baasje komt, zegt hallo en gaat weer weg.... Verder steken wij onze tijd liever in de verzorging van de honden dan in bezoekjes aan honden.

U mag altijd natuurlijk altijd een keer appen of bellen om te horen hoe het met de hond gaat, zolang u niet verwacht dat we een dagelijks verslag uitbrengen.


Privacy:


De gegevens van onze klanten worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van onze administratie en worden niet verstrekt aan derden.